Huisklussen

Klussen in en om uw woning

Een zolder verbouwen, lampen ophangen, meubelmontage, bergruimte creëren. Allround klussen in en om uw woning of vakantiewoning om het comfort, de veiligheid en uw woonplezier te vergroten.

frank van kester klusser

Klusser gezocht?

Klussen, kleine verbouwingen of renovaties

Nieuwbouw of bestaande bouw, elk huis heeft wel een lijst met klussen of bepaalde woonwensen waarbij ondersteuning nodig is. Klussen waar u zelf niet aan toe komt of klussen waar u de handigheid, het inzicht of het gereedschap niet voor hebt. Klusbedrijf van Kester helpt u graag om deze huisklussen uit handen te nemen.

Met huisklussen bedoelen wij allround klussen in en om uw woning of vakantiewoning. Dat betekent klussen aan het plafond, binnen- of buitenmuren, vloeren, kozijnen, deuren, het dak en zelfs meubels.

De huisklussen zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • reparaties en onderhoud
  • renovaties
  • kleine verbouwing of delen van een grote verbouwing
  • aanpassingen ter verbetering van de leefomgeving/veiligheid

Een extra kamer creëren, de zolder isoleren, lampen ophangen, vloeren leggen, uw trap bekleden, een trapkast inrichten, het verkoopklaar maken van een woning. Een kleine greep uit de huisklussen die Klusbedrijf van Kester met zorg en aandacht uitvoert.

Want wij begrijpen dat uw huis uw veilige thuisplek is en wij beseffen dat we bij u te gast zijn. Daarom gaan we zorgvuldig om met uw leefomgeving en werken we zo schoon mogelijk.

Hoe groot of klein uw klus ook is, de tevredenheid van onze klanten staat altijd centraal en we hanteren een hoog serviceniveau. Dat uit zich in onze sociale instelling, heldere communicatie en afspraak is bij ons ook echt afspraak. Wij zijn trots dat onze klanten dat ook bevestigen.

klusjesman goeree overflakkee

“Superblij met het geleverde werk! Daarnaast heel vriendelijk, professioneel en er wordt met je meegedacht. De volgende keer bel ik ze weer

- Mevrouw S. Veens

KLUSBEDRIJF SINDS 2015

Service en kwaliteit

Klusbedrijf van Kester is opgericht door Frank van Kester. Sinds 2015 ontzorgen we particulieren en bedrijven, zowel binnen als buiten. Kwaliteit en hoogwaardige service is wat u mag verwachten. Waar Klusbedrijf van Kester zich mee onderscheidt is de sociale instelling en de persoonlijke aandacht.

klusbedrijf van kester ervaren vakman

KLUSAANVRAAG

Vraag naar de mogelijkheden

Vul onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in en dan ontvangt u binnen 48 uur een reactie. Om een goede inschatting te kunnen maken van de werkzaamheden ontvangen we graag foto’s van de huidige situatie. Deze kunt u onderaan het formulier meesturen met de aanvraag.

    Ik gebruik uw gegevens alleen om contact op te nemen.