reviews

Ervaringen van klanten

Wij kunnen u van alles vertellen over onze klussen en onze werkwijze. Onze klanten kunnen het natuurlijk nog veel beter verwoorden, want zij hebben ervaren hoe het is om met Klusbedrijf van Kester te werken.

Lees hieronder een selectie van reviews die wij ontvangen hebben.

“Wat een plezier is dit! Op zondag gemaild en op maandag staat Frank precies op het afgesproken tijdstip voor mijn deur. En dan ook nog binnen no time alles geregeld met zorg en aandacht.”

- André Verburg

“Frank heeft van een lege zolderruimte een waar penthouse gemaakt. De korte communicatielijnen ervaren we als erg prettig en we zijn blij met het schitterende resultaat”

- Ramon

“Sinds mijn oog viel op de bus van Frank is mijn leven een stuk prettiger geworden! Want ik ben erg onhandig en heb een hekel aan klussen. Dat doet Frank dus al een tijd in ons huis.”

- Henk

“Eindelijk al die spullen uit het zicht! We zijn blij dat het zo strak afgeleverd is.”

- Suzanne

“Schuur volledig gerenoveerd. Goede ervaring met Frank! Een vakman, werkt snel en ‘schoon’, heldere communicatie, stipt op tijd, komt afspraken na (deed zelfs meer dan verwacht). Een aanrader!”

- Sylvia Verwijk

balkon renovatie door klusbedrijf van kester

“Frank heeft bij ons een superstrak houten vlonderterras aangelegd en werkt zeer professioneel. Hij is prettig in de omgang, heeft kennis van zaken en komt zijn afspraken na. Aanrader!”

- Kenneth Voorneveld

“Heel prettig werken met Frank. Goede communicatie, snel en accuraat werk voor een goede prijs. Kan hem zeker aanbevelen.”

- Daan Hannessen