over klusbedrijf van kester

klussen sinds 2015

Boren, zagen, timmeren, snoeien, maaien, slopen, graven, bouwen en lachen, daar genieten wij van.

Dat is ons dagelijks werk. Werk dat wij met veel plezier en passie doen. ‘Werk’ wat voor ons niet als werk voelt.

professional klusser klusbedrijf van kester

Klusbedrijf van Kester

Frank van Kester

Klusbedrijf van Kester is opgericht door Frank van Kester. Een klusser in hart en nieren met een enorme staat van dienst. De ontwikkeling van Klusbedrijf van Kester is goed terug te zien in de bedrijfswagens waarmee sinds 2015 naar de klussen gereden wordt. 

geschiedenis klusbedrijf van kester

2015

Klusjesman Westland

In 2015 stapte Frank van Kester de Kamer van Koophandel binnen en was Klusjesman Westland een feit. Zijn doel als klusjesman was om met zijn veelzijdige kluskwaliteiten lokale particulieren en bedrijven te ontzorgen door een enkele klus of meerdere klussen uit handen te nemen.

De eerste bedrijfswagen werd aangeschaft, een echte blikvanger, namelijk een zeldzame oldtimer. Deze werd voorzien van bijpassende belettering.

Dit viel op en mede door zijn sociale insteek en de kwaliteit die hij leverde stroomden de klusaanvragen binnen uit de regio Westland, maar ook ver daar buiten.

geschiedenis klusbedrijf van kester

2016 - 2018

Groei en ontwikkeling

Een jaar later had Klusjesman Westland een behoorlijk groot klantenbestand opgebouwd dat grotendeels uit vaste- en/of terugkerende klanten bestond. De bedrijfswagen voldeed niet meer aan de wensen en er werd besloten om hem te vervangen door een modernere en grotere bus.

In 2018 werd een opslagruimte gerealiseerd en werden er meerdere aanhangers en een nog grotere bedrijfswagen aangeschaft om ook de grotere en zwaardere klussen aan te kunnen.

Ondertussen is ook het machinepark behoorlijk uitgebreid om de vele klussen van uiteenlopende aard aan te kunnen. Daar wordt niet op bezuinigd, want het gezegde luidt: 'goed gereedschap is het halve werk'.

klusbus frank van kester

2019 - 2023

Hoog service- en kwaliteitsniveau

In de loop der jaren heeft Klusjesman Westland zijn aanbod uitgebreid middels een netwerk van maar liefst 14 gecertificeerde vakmensen die ingezet worden op hun eigen vakgebied van loodgieterswerk tot dakbedekking en van schilderen en stuken tot elektra. De lijst bleef maar groeien net zoals het klantenbestand en het portfolio met klussen van klein tot groot en zelfs verbouwingen.

Wat sinds de start altijd centraal heeft gestaan binnen het bedrijf is het persoonlijke aspect waar Frank oog voor heeft. Iedere klant krijgt oprechte aandacht en er wordt gestreefd naar het beste resultaat voor hen, daarom krijgt u ook altijd advies over de klusvraag.

 

2024

Uitbreiding Klusbedrijf van Kester

In 2024 breidt Frank zijn bedrijf en werkgebied uit met Klusbedrijf van Kester.

Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze heeft hij gevonden op Goeree Overflakkee waar voor zijn gezin én bedrijf veel dingen samenkomen; een fijne woon- en werkomgeving met meer groen, ruimte en rust.

Zo kan er met nog meer plezier 'gewerkt' worden.

klusjesman klusbedrijf van kester

De klussen

Wat wij voor u kunnen betekenen

zolderverbouwing door klusbedrijf van kester

Huisklussen

Een zolder verbouwen, lampen ophangen, meubelmontage, bergruimte creëren. Allround klussen in en om uw woning om het comfort, de veiligheid en uw woonplezier te vergroten.

Wij staan voor u klaar om uw klussen zorgvuldig op te pakken.

hovenier klusbedrijf van kester

Tuinklussen

Van tuinontwerp tot tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij snoeien, poten, bestraten, graven en timmeren in uw tuin. Ook een balkon of patio pakken we graag aan.

Onze groene vingers jeuken om aan de slag te gaan in uw buitenruimte.

ontvangstruimte kantoor upgraden door klusbedrijf van kester

Bedrijfsklussen

Uw kantoor, praktijk of bedrijfspand in perfecte staat en met een professionele uitstraling.

Wij ontzorgen u graag door allround klussen als onderhoud, herinrichting of renovatie net en vakkundig uit te voeren.